Hva er healing?

heart-799138_1920

Healing er en fullstendig naturlig prosess. Vi tenker at det er en strøm av velgjørende energi som flyter fritt mellom behandler og mottaker og tar tak i sykdom og plager på mottakerens dypeste nivåer og frigir deres egne, naturlige ressurser på en svært effektiv måte.

Healere arbeider med hendene, enten i en kort avstand fra deg og kroppen din, eller fra lengre unna, som i fjernhealing. Hva du kan lære mer om spåtjenester24, der du også finner svært kompetente spåkoner som vet alt om helbredelse. Noen ganger bruker de lett berøring, mens andre ganger er de ikke i direkte kontakt med deg i det hele tatt. Som regel kjenner pasienten at noe skjer. De fleste opplever en rekke følelser, som varme eller kulde, prikking ellerpress, eller til og med at smerter kommer til overflaten mens energiene jobber. Noen kjenner kun litt varme, men det spiller ingen rolle. Behandlingen er like effektiv uansett.

Healing kan hjelpe for en lang rekke problemer, og ofte med ganske utrolige resultater. Det er en prosess med revitalisering og avslapning som hjelper din egen kropp med å justere seg og balansere seg helt spontant i sitt eget tempo og på sin egen måte. Healing går på de underliggende årsakene så vel som symptomene. Dette betyr at en healingbehandling kan virke på en uventet måte og ikke nødvendigvis med én gang. Du kan for eksempel føle bedring noen dager senere eller en gradvis forbedring av en plage over litt tid

Hvor ofte må du gå til healing?

Det kan hende det holder med en behandling, men det er mer vanlig at flere behandlinger er nødvendig. Opplever du healing for første gang, kan det hende det tar et par-tre ganger før du slapper så godt av under behandlingen at du opplever fullt utbytte av den.

Man behøver ikke være syk for å kunne nyte godt av healing. I noen land og kulturer går faktisk folk og får healing ukentlig som forebygging og revitalisering. Det handler om å rette opp balansen i livet ditt og holde den ved like.

Hvordan virker det?

Alt fra en behandling eller opp til kanskje fem eller seks, burde være nok til at du faktisk kjenner at det virker og fjerne den tvilen du eventuelt måtte ha. Du kan også føle deg lettere og lysere til sinns, mer positiv og legge merke til hvordan hyggelige ting skjer med deg. Mange har blitt kvitt angst, stress og depresjoner ved hjelp av healing.

Hvordan virker det?

Healing er en naturlig terapiform hvor energier kanalliseres via healeren til pasienten. Når energiene i oss er ute av balanse eller tom, noe som fører til stress og sykdommer, fungerer healeren som en slags leder og fører energiene dit de behøves. Det samme skjer når vi spiser; næringen går dit den behøves uten at vi tenker over det eller må gjøre noe spesielt. Derfor behøver ikke healeren å vite noe om problemene eller plagene dine for at behandlingen skal hjelpe, men du kan selvfølgelig fortelle hvis du vil.

Kan det være skadelig?

Healing kan ikke skade deg. Det hender at enkelte føler seg verre i noen dager etter en behandling, før det begynner å bli bedre, men dette er bare en naturlig del av prosessen hvor dyp stress frigjøres. Om dette skjer, så slapp bare av og la prosessen gå sin gang.

Lär dig att tänka positivt

Post Categories: Uncategorized