Det mystiske usynlige øyet

third-eye-2886688_1920

Det skjulte øyet er et mystisk og imaginært øye. Vi trenger det når vi blir nysgjerrige på å vite hva som skal skje i fremtiden. Det skjulte øyet er også kjent som det tredje øyet eller det indre øyet. Dette øyet har ingen fysisk identitet. Det er en følelse som er forbundet med chakraene (som nevnt i hinduistisk religion). Vi kan bruke denne forstanden eller det tredje øyet. Men vi må fokusere mye. Vi må konsentrere oss om chakraene i oss. Vi trenger for mye meditasjon til å føle eller føle det indre øyet. Det viser oss indre ferdigheter. Det er et forhold mellom teosofien og åndelighet. Det er mange mennesker som hevder at de gikk til det stadiet av deres sinn hvor deres tredje øye eller det skjulte øyet viste dem glimtene av deres fremtid.

Mange av dem var hinduer. Hindu religion har så mange ting å tro. De tror at de lett kan bruke sitt indre øye for å se eller fornemme de aktivitetene som kommer til å skje veldig snart.

Mange land har sin egen type trenings- eller kompetanseutviklingsklasser, hvor folk pleide å gå for å forbedre sin evne til å fokusere på sitt tredje eller skjulte øye. Som i India, bruker indiske åndelige guruer meditasjon for å bli fokusert på kroppens chakra. De tror at meditasjon og konsentrasjon vil bidra til å få dine Chakras under din kontroll. Når du vet, hvordan kontrollerer du chakraene? Du vil sikkert kunne bruke ditt indre øye på vei til å fornemme eller se fremtidens glimt.
I Kina er det tredje øyet eller det indre øyet et konsept som finnes i mange meditasjonskoler, kunstskoler som Yoga, Aikido etc. De lærer, Hvordan fokuserer og konsentrerer seg om punktet mellom øyenbrynene med lukkede øyne. Deres hovedmotiv er å få elevene til å nå det neste nivået av meditasjoner. De vil at elevene skal nå det høyeste nivået av meditasjoner for å vite mer og mer om universet og dets skjulte fakta og avsløre dem. Dette vil hjelpe dem å fornemme sitt skjulte øye.
I utgangspunktet er det at vi bare trenger å tro at vi kan gjøre noe, vi kan oppnå noe. Enten handler det om meditasjon eller sanser indre øyet. En liten tro kan gjøre store endringer.

Post Categories: Uncategorized