Insekter som dyre totem

butterfly-2049567_1920

Insekt som dyre totem har hatt en avgjørende rolle i vår kultur. Ulike dyr kommer med en energikilde. De har sin egen veiledning og betydning. Instinktene dyrene har gir oss hjelp til å ta beslutninger og for å velge rett i  livet vårt. Dyr er forbundet med oss, ikke bare i denne fysiske verden, men også i den åndelige verden. For å vite hvilket insekt som leder oss, må man tenke og analysere det som insektet ligner på vår personlighet, hvilket insekt man likte siden barndommen eller var redd for. Noen ganger kommer insektet ditt til å vise seg i drømmen din. Når du har kjenner din totem, må du analysere og legge merke til meldingene du får. Noen insekt som dyre totem er:

Mygg som ditt totem insekt retter seg mot de som drenerer din energi. Det gjør deg oppmerksom på de som tar bort din positive energi. Så, hvis du føler deg lav og tom for energi må du sjekke og tenke deg om hvem og hva som tar energien din.

Gresshopper lærer deg å lytte til dine intuisjoner og instinkter. De ber deg om å tro på deg selv. Det gir stabilitet i livet.

Sommerfugler er et symbol på forandring og skjønnhet. Hvis du føler at livet ditt står fast i en fase, betyr dette at transformasjon er under veis, og snart vil det bli positive endringer i livet ditt.

Maur er symbolet på hardt arbeid, konsistens og tålmodighet. Hvis noen hindring kommer i livet ditt, som hindrer deg å nå målet ditt, så må du ta en tak med alle de kreftene du har og tenke positivt og ved hjelp av alle dine anstrengelser og vil du nå målet ditt. Maur lærer også å være en lagspiller og samarbeide med andre.

Kakerlakken lærer deg å tilpasse deg  alle omgivelser og gå med strømmen. Det hjelper å finne din indre og sanne selvtillit, ditt potensiale, evner og styrker.

Post Categories: Uncategorized