Elsket eller forbannet?

milky-way

Vi tror alle på skjebne noen ganger. Men du kan ikke tenke på det hele tiden på daglig basis. Det er kun merkbart når noe ekstraordinært fantastisk eller forferdelig skjer. Vi føler oss omhyggelig når den følelsesløse hendelsen er glad og får oss til å føle oss ensomme når utfallet er ødeleggende.

Å bli elsket eller forbannet?

Noen ganger lurer jeg på hvorfor de forferdelige tingene bare skjer med meg? Vi sier dette eller tenker ofte. Noe er ikke riktig i verden når vi velger å være ærlige. Skjebnen kan da få oss til å føle oss målrettet. Det som får oss til å tro at noe var farlig som kom til å skje, bortsett fra lykke eller dårlig. Det er et lite vindu for timing for de fantastiske hendelsene å finne sted. Og det er fordi vi drømte om hendelsen på forhånd. Det spiller ingen rolle hva vi gjør, utfallet er enten positivt eller negativt? Og hvis alt er forpliktet til å være i våre liv, hvorfor trenger vi å gjøre noe i det hele tatt?

Å være på rett sted på rett tidspunkt er det alt?

“Hvem eller hva styrer vår skjebne?” Vi har alle møtt noen vi har følt en spesiell forbindelse til og lagt merke til at timingen var riktig. Hvis det er min skjebne å møte deg, så delte vi en tråd med felles skjebne som har ført oss til dette punktet for å møtes. Det var selvfølgelig vår skjebne, men det vil ikke stoppe oss fra å stønne: “Hvorfor nå?” Å være på rett sted til rett tid er alt. Kan det ordnes? Skjebnen driver oss for å nå dypere inn i vår følelsesmessige kjerne. Massevis av bøker er tilgjengelig på markedet som lover at hvis du gjør det rette, da vil du se en vakker og rikholdig fremtid. Sannheten er at forferdelige ting skjer med gode mennesker og fantastiske ting skjer med egoistiske bastarder.

Lykkehjul
Er det måter vi kan se på vår forsinkede fremtid? Jeg er spesialist i denne forbindelse, siden mange konsulterer meg som et orakel for å se på skjebnen deres. Å være plassert i en tid, er en uheldig posisjon for å beskrive en dårligere enn ønskelig fremtid er en utfordring. Jeg kan ikke telle hvor mange folk som har kommet til meg for en lesning med en utro etter å ha snakket med en annen synsk som lovet en rosenrød fremtid. Mange synske synes det er for ubehagelig å forholde seg til en ulykkelig skjebne, så de velger den lykkelige sluttfortellingen.

Det er et tarotkort med begrepet skjebne og det heter “The Wheel of Fortune”. Skjebnen tar tak i dine saker når du trekker hjulet; du nærmer deg en av de øyeblikkene i livet. Samfunn, rare ting, heldige møter og heldige pauser skjer alt i dette stadiet og viser seg i din skjebne. Du vil tro at noen andre styrer livet ditt. Lykkehjulet viser endringer til det bedre kommer i vårt liv. Det kan virke best for oss hvis vi lider nå og håper på bedre i fremtiden. Hvem vil omfavne elendighet til det gode?

Den beste beskrivelsen av skjebnen jeg noensinne har hørt var at den representerer en mulighet og karakter. Å være forberedt er karakter, å være på rett sted til rett tid er muligheten. Å vite skjebnen din på forhånd er en integrert del av din forberedte fremtid. Vi kan kanskje ikke endre vår skjebne, men det kan hjelpe oss å vite når vi skal være forberedt.

Post Categories: Uncategorized