Klarsyn

photo-16117

Metoden for å vite om noe mystisk eller utenfor folkets rekkevidde, kalles klarsynthet. Foretellinger består av å vite om det ukjente ved hjelp av varsler. De to klassene av clairvoyance anses å være astrologi og heraldene og forvarsler. Disse praksisene hadde sin tilstedeværelse i menneskers liv siden urminnestider, inkludert i den gamle verden.

Ulike teknikker danner klassene av kortlegging og bruk av krystaller., hvor i divineringen får tankene å være selvhypnose gjennom selvbevissthetog Tarot-kortmetode som er basert på ødet eller skal en si flaks?. Da personen plukker et kort og fremtiden blir fortalt i tilfelle av det å være automatisk skriving, drømmer, bruk av knokebones i Afrika og kokosnøtter i polynesia. En mer fremtredende klasse av dette systemet ser aurospicy, studier av fotspor i aske, inspeksjon av inngangspartier, fugleflyging etc.

Shamaner brukte vanligvis spådomskunst som er en sofistikert form fra Roma og Mexico.

Denne kunsten er gammel. Det ble overveiende brukt i Egypt sammen med astrologi. Magikerne ble gitt et annet kontor hvor de kunne fokusere, ha visjoner og drømmer. Magikere pleide å sette seg fri til å skaffe seg visjoner og drømmer ved å tegne magiske bilder og ved å synge magiske ord sammen med skrifter. Utbredelser av drømmer finnes i de gamle egyptiske teksten som i Thothmes IV, konge i Egypt i 1450 fvt, og Nut -Amen, konge i Øst Sudan og Egypt ca 670 fvt. Kina brukte helst forsvarsler når de spådde, undersøkelsen av merkene og designene på den harde skildpadden pleide å gi dem lederne som ligner måten som mayaene i Sentral-Amerika, brukte undersøkelsen av peccary-kinesiske monarker som ble brukt i løpet av 1146 BCE, men ble sett på å være ineffektiv. Som egypten fulgte de mer av stjernens spådom og astrologi, men det var heller ikke undervurdert å forutse drømmer og visjoner. var for gitt betydning.

Det gamle Roma hadde en klasse av distinkte prester kjent som augurs, disse augurs ble satt fra hverandre for tolkning av tegn på godkjenning eller misbilligelse av en guds gud. Dette besto av tre personer, inkludert kongen. Den fremtredende dogmen til disse augurs var å observere skiltene og komme til slutt. De pleide å gå til et isolert sted som toppen av fjellene, slik at de kan få et klart syn på himmelen, bosette seg under et telt i en vindløs natt, spør gud for et tegn og vent på det. Lynet, thundering, stjerner, fugleflyging ble observert nøye. Selv en konklusjon ble brakt ut ved å lytte til sangene og lydene av fuglene, og klassifisert, også måten fuglene spiste, var under fokus for å dechiffrere.

Store beslutninger som magistrates valg, krig, sending av krig for krig og overføring av lov ble tatt ved å gi betydning til boders.

I orientalske land var Fortune Counting av astrologi like vanlig som spådommer fra profetene. I øst forutsetter kristallkjøring, drømmer og annen selv hallusinasjonsmetode. Metodikk som Egypt ble fulgt i kaldea og assyria blant babylonier og etiopier. Bryter brukes til å sortere ved hjelp av brødkrummer i den jødiske talmud, arabere forutsatt ved hjelp av former sett i sand, piercedes den burmesiske og siamesiske et egg i hver ende, og etter å ha blåst innholdet på bakken, spores i dem oversikten over ting å være. Amerika har praktisert og fortsatt praktiserer klarsynskapens kunst. I Mexico var det til og med en høyskolehøgskole i Roma, der det ble utført opplæring, ble det konkludert med å høre på fuglens sanger og deres flytur. Peru praktiserte spådom ved hjelp av edderkopper, tobakksblader, form av korn av mais, ved å ta tilfeldig og retningen av frukt faller. Amerikanske stammer som helhet var ivrige observatør av fuglelivet.

Blandt de gamle romerne ble amerikanske fugler klassifisert som de som var gode eller dårlige portent.Brazilians pleide å vurdere inngangen til indiske sjeler i fuglene, mens stammene fra Paraguay betraktet enshrinement av deres stamme slektninger i fuglene. Denne typen tilnærming initierte et selskap mellom spådom og trolldom.

Presten av Peru praktiserte orakulære metoder ved å gjøre avguder taler. Præsten i Brasil hadde en konstruksjon kjent som paxiuba, som hadde en stamme på høyden av en mann, med blader og grener igjen. Hullene ble kjedelig og presten pleide å fortrylle seg gjennom en og skjelvingen av bladene ble tatt som en melding fra jurupari, deres guddom. Over det amerikanske kontinentet var metoder for oracular foretelling identisk. Hypnotisk nattverd med de døde var også utbredt i Amerika.

Tolking av drømmer og visjoner var svært vanlig i Amerika, Algonquians kalte prestene som “drømmer om gudene”, Mayaen kalte dem, “lyttere” og andre som dette. Prosessen med å ha visjoner og drømme ble katalysert ved bruk av narkotika og opium som tobakk, maguey, coca, slangeplanten og andre. Mange dyrket disse slags planter og bevis på disse har blitt funnet.

Av og til har spådommen vist seg å være autentisk ved å gi ut resultater og profetiene har vært sanne fra å finne tapt mann til å søke ting.

Krystallblikk var veldig vanlig i Amerika. Aztecs of Mexico brukte polerte sandstones for dette formålet som de pleide å mate av blod av hjort. Lignende måter ble praktisert av guatemala også.

Divinasjon med piler ble også mye brukt. Som da kichiariket skulle bli angrepet av de hvite menn, spurte konge å forutse, og ved hjelp av pilen som var rettet mot klippene ble fulgt. Uten inntrykk på steinene ble det tatt som verste fall og invasjonen av de hvite mennene. Kongen gikk til andre fortalere, men formue forblev den samme og til slutt Kiche kongeriet falt.

Mange gjenstander som små leirefugler, båter eller båtformede fartøyer, har blitt oppdaget i gravhunder i Nord-Amerika, og det er spekulert på at disse kan ha blitt brukt til formuefortelling.

Divination ser også sine røtter i moderne sivilisasjon. Nostradamus (1503-66) har bemerkelsesverdig vært vellykket med hendelsene i hans profetier i gåtefulle vers. William lily, en astrolog i 17 århundre spådde den store pesten i London i 1965 og den store brannen i det følgende året. Bortsett fra eksistensen av disse begavede menneskene, har noen teknikker også blomstret som drømmefortolkning, palmistry og tarot-kort. Mange slike systemer ble gjenopplivet i 1960. Gjennoppliving av det gamle kinesiske systemet i I Ching, hvor spådom av nåværende og fremtidige hendelser er knyttet med en dypere filosofi om skjebnes funksjon i menneskelige saker.

Øskekvister eller vannleting er en annen måte å bruke, hvor kvist eller stang er brukt et system under maning. Pengding er en lignende praksis hvor pendler brukes. Popularitet for spådomdom hersker også i moderne tid med økningen i usikkerheten og angsten i økonomisk og politisk liv. Selv med nærvær av så mange teknikker krever klarsynskapens kunst grunnleggende eller utviklet talent.

Post Categories: Uncategorized