Psykisk balanse i naturen

winter-landscape

Naturen er et ord med mange ting i seg. Alt finnes i dette ordet, det er et menneske i det, dyr kommer inn i det, trær, planter og dyr kommer alle inn. Naturen er Guds største gave til oss. I naturen er det så mange elementer som alle våre liv er avhengige av, for eksempel korn, grønnsaker, urter etc. Mangelen på noen av disse elementene har stor innvirkning på våre liv. Vårt liv er fra naturen. Eller si at vårt liv er fylt med lykke på grunn av naturen. Akkurat som en ren og sunn kropp har en ren sjel. På samme måte kan menneskehetens lykke være til stede i en ren og sunn natur. Vet du at det er psykiske krefter i naturen, som vi holder i balanse med våre handlinger og vaner?

Jeg vet at det er et veldig overraskende og forvirrende faktum, men når jeg forteller deg sannheten bak det, vil du også begynne å tro at det virkelig er psykiske krefter i naturen, og våre handlinger og vaner er det som balanserer den. På en enkel måte kan vi si at den psykiske balansen i naturen avhenger av oss. Akkurat som en ren kropp gir en ren sjel, på samme måte sirkulerer det positive miljøet og den rene naturen positiviteten i seg.

Vi vet alle at hvis vi holder våre hjem rene, vil Gud bo i huset vårt. På samme måte er det hvis vår natur er ren og pen: Atmosfæren vår vil være ren, og positiv energi vil kommuniseres i naturen og miljøet vårt, englene vil bo i den rene naturen. Som vi alle vet anses englene å være Guds budbringere, og englene bor der det er positivitet – og for positivitetens skyld, må vi holde vårt miljø rent. Ved å gjøre det, vil den positive energien bli overført til oss, og Gud vil være fornøyd med oss slik at ingen vanskeligheter kommer til vårt liv og alle slags onde krefter som dårlige sjeler, djevler og negativ energi vil holde seg borte fra oss, noe som ytterligere vil øke vår lykke på alle mulige måter.

For å gjøre dette må vi først forandre oss selv, forandre vaner, vi må slutte å spre skitt overalt. Og så mye som mulig bør vi holde atmosfæren og naturen ren. Vi må motivere oss selv, og vi bør motivere andre til å gjøre det samme. Fordi vår innsats kan gi et stort resultat i form av et pent rent miljø, og naturen vil være lykkelig da.
Så oppfordre deg selv, bare bli selvmotivert og start endringen, for hvis du vil starte en gang så vil ting sikkert forandre seg.

Post Categories: Uncategorized